Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
2e editie Reuzen van Wetteren off road duatlon 7/10/2012
Nieuws

2e editie Reuzen van Wetteren off road duatlon 7/10/2012

Triatlon & Duatlon Wetteren (TDW) en mountainbikeclub 2 Many Bikers organiseren op zondag 7 oktober 2012 de tweede editie van de Reuzen van Wetteren – off road duatlon. Dit wordt een uit de kluiten gewassen off-road duatlon over 12 km lopen, 55 km mtb en nog eens 8 km lopen.

tdw logo

 

Uitvalsbasis van deze duatlon wordt het volledig vernieuwde Sport- en Recreatiedomein De Warande.

Het groene loopparcours trekt door stuifduinengebied De Zandbergen, Provinciaal domein Den Blakken en over de nieuwe Finse piste van domein De Warande.

Het mountainbikeparcours is ongetwijfeld het mooiste en meest uitdagende wat de streek te bieden heeft. Ondanks het relatief beperkt aantal hoogtemeters beloofd het mountainbikegedeelte verdomd lastig te worden.

De winnaar en de winnares van deze heroïsche wedstrijd zullen zich één jaar lang Reus en Reuzin van Wetteren mogen noemen. De naam van de wedstrijd verwijst naar de beroemde Wetterse Reuzen die, samen met de Reus van Antwerpen, tot de oudste van het land behoren. We zijn alvast benieuwd wie in de voetsporen van Bart Borghs en Alexandra Tondeur zullen treden.

 

Recreatieve duatleten of mensen die van de sport willen proeven kunnen tijdens de voormiddag deelnemen aan de recreatieve off road duatlon met 4 km lopen, 18,5 km MTB en 3,5 km lopen. Deze duatlon staat ook open voor duo’s.

 

Programma:

10u00: recreatieve off road duatlon (4 km run-18,5 km MTB – 4 km run)

10u00: duo off road duatlon (4 km run – 18,5 MTB – 4 km run)

13u00: Reuzen van Wetteren – off road duatlon (12 km run – 55 km MTB – 8 km run)

 

Locatie:

Recreatiedomein De Warande, Warandelaan 14B, 9230 Wetteren

 

Info en Inschrijvingen