Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw in België: NUUN Active Hydration
Nieuws

Nieuw in België: NUUN Active Hydration

NUUN-promoWanneer we een inspanning leveren, en zeker als de temparaturen de hoogte in klimmen, zweten we en verliezen we dus vocht. Dus dat je regelmatig voldoende moet drinken om de vochbalans op peil te houden, dat weet intussen iedereen wel. Maar naast vocht, verliezen we door het transpireren ook kostbare zouten en mineralen. Zie zijn essentiëel voor het goed functioneren van ons lichaam. Naast voldoende vocht, is het dus van groot belang ook deze mineralen aan te vullen.

Nuun bevat Electrolyte tabletten ontworpen om je optimaal gehydrateerd te houden waar je actieve leven je ook maar brengt. Elk tablet zit vol met elektrolyten, is licht van smaak, bevat geen suikers of koolhydraten en is handig mee te nemen. Nuun Active Hydration is de perfecte sportdrank!
Doordat er geen koolhydraten in NUUN aanwezig zijn, kan je de dosering van energie en elektrolyten afzonderlijk van elkaar afstemmen op de inspanning en omstandigheden. Bij warme temperaturen bijvoorbeeld zweet je meer en dien je dit meer aan te vullen met elektrolyten. Als je dit met een normale energiedrank zou doen, krijg je teveel koolhydraten binnen die je lichaam niet kan verwerken. Dankzij NUUN kan je dit verlies nu voldoende compenseren, terwijl je je energie-inname constant kan houden. Deze elektrolyten verminderen ook de kans op krampen, stimuleren de functies van de spieren en zorgen voor een efficiënte energiecommunicatie en verbranding.

Nuun Active Hydration komt in 10 smaken: Appelsien, Citroen+Limoen, Aardbeien, Fruit Punch, Kona Cola, Citroenthee, Bosvruchten, Druiven, Tropical, en Citrus vruchten en is vanaf nu beschikbaar op www.cycosports.be.