Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tri- en duatleten genomineerd voor sportman/sportvrouw van het jaar!
Nieuws

Tri- en duatleten genomineerd voor sportman/sportvrouw van het jaar!

fre hawaiiMaar liefst drie mannen en één vrouw kunnen we terugvinden in de lijst van genomineerden voor sportman/sportvrouw van het jaar. Bij de mannen zijn Frederik Van Lierde, Marino Vanhoenacker en Joeri Vansteelant drie van de 30 geselecteerden die kans maken om wereldkampioen wielrennen, Phillipe Gilbert op te volgen.

Bij de vrouwen kan de Leuvense Tine Deckers mogelijks Kim Clijsters opvolgen. Een andere opgemerkte geselecteerde is Marc Herremans die in aanmerking komt om coach van het jaar te worden met atleten als Kevin pauwels en het team 185 onder zich. Wie weet kan één van hen gewezen sportman van het jaar 1997 en 1999, Luc Van Lierde opvolgen? De laureaten van deze wedstrijd worden alvast bekendgemaakt op zondag 16 december tijdens het Sportgala.Dit is live op Eén en sporza.be te volgen!

Geselecteerden: Hier