Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eerste 3athlon.be stage
Nieuws

Eerste 3athlon.be stage

Het jaar loopt ten einde, de doelstellingen voor seizoen 2013 worden stilaan in een vaste vorm gegoten. In de voorbereiding wordt vaak een stage ingepland. In 2013 organiseert Shortbike.be, een reisorganisator gespecialiseerd in sportreizen, de eerste officiële 3athlon.be stage. De stage vindt plaats van 7 tot 14 april, de 2e week van de paasvakantie. Gedurende de stage heb je de mogelijkheid om samen met het team van coach Tim De Vilder (Peaklevel) te trainen. De focus ligt op individuele coaching op elk niveau en met een verwarmd olympisch zwembad in de tuin, prachtige looproutes en ideale fietsomstandigheden is hier alles aanwezig voor een geslaagde stage.  Door de groepsindeling met 3 begeleiders kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op zijn/haar niveau fietst. Naast een ideale trainingsweek, ideale faciliteiten en super catering is dit ook de ideale gelegenheid om nieuwe mensen met dezelfde passie te leren kennen.

 

stage copy

Wat deze week nog extra interessant maakt is het feit dat je op het eind van de week (zaterdag 13 April) mee kunt doen aan de bekende halve triatlon Challenge Fuerteventura. Challenge Fuerteventura is de perfecte seizoen opener voor Europese triatleten die zich willen testen op een zwaar parcours doorheen het dramatische decor van dit spectaculaire vulkanisch eiland. Alle actie vindt plaats rondom onze uitvalsbasis Resort Las Playitas.
Eerst wordt er 1900 m gezwommen door het heldere blauwe water in de baai aan het Resort. Daarna vertrek je voor een uitdagende 90 km fietsen met verschillende beklimmingen en door de pittoreske dorpjes Tuineje en Pajara. Door de unieke geografische ligging van het eiland moet je behalve met de omloop zelf ook afrekenen met de sterke, warme winden die over het eiland kunnen razen. De afsluitende halve marathon (21 km) start doorheen Playitas Resort waarna er naar het vissersplaatsje Gran Tarajal gelopen wordt. De finish ligt in het hart van ons Resort.

We bieden een trainingsprogramma aan voor zowel deelnemende atleten als atleten die wensen door te trainen.

Meer  info over prijzen en boekingen vind je op www.shortbike.be