Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Olympiërs openen hun seizoen
Nieuws

Olympiërs openen hun seizoen

Simon De Cuyper en Katrien Verstuyft openen volgend weekend hun seizoen. De Cuyper koos er voor om van start te gaan in de Worldcup van Mooloolaba (Australië) terwijl Verstuyft ervoor opteerde om van start te gaan in de Africa Cup van East London (Zuid Afrika)

De Cuyper verblijft gedurende een maand in Australië zodat hij na de wedstrijd nog een trainingsperiode kan inlassen in warmere oorden. Op de startlijst van deze Worldcup prijken momenteel enkele grote namen, maar de kans is groot dat De Cuyper mee zal kunnen strijden voor misschien wel een podiumplaats. Startlijst van deze wedstrijd: Hier

Verstuyft zal het vooral moeten opnemen tegen de plaatselijke atletes. Momenteel staan er slechts 8 atletes op de startlijst waardoor het een speciale wedstrijd kan worden. Startlijst van deze wedstrijd: Hier

De cuyper zal op 16/03 van start gaan, Verstuyft op 17/03. Uiteraard een verslag van deze wedstrijden op 3athlon.be !