Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Cuyper 10e in Mooloolaba
Nieuws

De Cuyper 10e in Mooloolaba

Update: Uitslag

Belgisch Kampioen Simon De Cuyper werd vanochtend 10e in de Wereldbeker van Mooloolooba, de opener van de Wereldbeker. Aan de start een niet zo uitgebreid deelnemersveld als gewoonlijk, maar wel aantal toppers die present tekenden. Na het zwemmen waren het Richard Varga en Benjamin Shaw die het hazenpad kozen met een kleine voorsprong. Achter hen verliet de rest van het deelnemersveld het water met daarin al de topfavorieten en zo ook Simon De Cuyper. Tijdens het fietsen volgde er een hergroepering waaruit twee atleten nog konden ontsnappen en een kleine voorsprong namen. De favorieten zaten echter in de groep waardoor het lopen de plaatsen ging bepalen. Het ideale verloop dus voor de atleet van het SMO-team die gekend staat voor zijn loopfinale. Topfavoriet Javier Gomez won de wedstrijd uiteindelijk met een twintigtal seconden voorsprong op de Amerikaan Matt Chrabot en de Australiër Peter Kerr. Simon De Cuyper werd in zijn eerste race van het nieuwe seizoen knap 10e.

 

 Update: Uitslag