Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Solo vertoningen van Pieter Heemeryck
Nieuws

Solo vertoningen van Pieter Heemeryck

Foto’s zijn te vinden op http://jimdesitter.smugmug.com

 DSC6157  DSC6226

LTTL atleet Pieter Heemeryck maakte er onder een drukkende hitte een one-man-show van tijdens de 7e editie van de triathlon van Kapelle-op-den-Bos. Na even buiten strijd te zijn door een blessure, kwam Heemeryck even “testen” of de blessure volledig genezen was en of de conditie voldoende was aangescherpt voor het EK 5150 in Zurich

Van bij de start ging Heemeryck er solo vandoor en pakte tijdens de zwemproef een dikke halve minuut op een groepje met Hannes Callebaut, Marc Geerts, Stenn Goetstouwers en David De Grooff. Maar eens op de tijdrit-bike was er geen houden meer aan en reed Pieter de concurrenten op een hoopje. Met een comfortabele voorsprong van 3’30” begon hij aan zijn favoriete looponderdeel. Daar pakte hij nog een extra minuutje op Marc Geerts en finishte in een tijd van 1u48’06”. Geerts pakte de 2e plaats in een tijd van 1u52’17”. Atriac pakte niet enkel de 2e plaats in, maar kon met David De Grooff ook de 3e plaats op het podium vullen.

 

Bij de dames ging Linde Herman er bij het zwemmen als een torpedo van door. Maar zij zou later de wedstrijd staken. Joke Coysman blijft de overwinningen maar opstapelen en schreef ook deze wedstrijd bij op haar palmares.

 

Uitslagen 1/4  Triatlon Individueel

  1. Deelnemers  Alfabetisch  Numeriek
  2. Uitslag scratch  
  3. Uitslag Per Reeks 
  4. Per categorie 
  5. Podia

 

 

 

 

 

Uitslagen 1/4  Triatlon Trio’s

  1. Deelnemers  Alfabetisch  Numeriek
  2. Met namen teamleden
  3. Uitslag scratch  
  4. Podia