Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Relay in Nanjing: Amber 4de, Kirsten 5de
Nieuws

Relay in Nanjing: Amber 4de, Kirsten 5de

Kirsten YOG relay

Met de Mixed Team Relay werd donderdagnacht het triatlonhoofdstuk op de Jeugd Olympische Spelen in Nanjing afgesloten. Per continent werden mixed ploegen samengesteld op basis van de individuele ranking van de eerdere wedstrijden bij de meisjes en de jongens. Europa deed het uitstekend en plaatste zich met vier ploegen binnen de top-vijf. Europa 1, met onder andere gouden medaille winnaar Ben Dijkstra, pakte het goud voor Europa III en Oceanië I. Europa IV, met Amber Rombaut, viel net naast het podium. Amber en haar ploeggenoten kwamen 44 seconden te kort voor het brons. Kirsten Nuyes kwam voor Europa II nog als tweede uit het water, maar haar team viel terug naar de vijfde plaats. Romain Loop eindigde met Europa V op de negende plaats.

Meer info en uitslagen vind je op triathlon.org