Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Leslie De Cuyper: “En nu mooie wedstrijden op tropische eilanden? “
Nieuws

Leslie De Cuyper: “En nu mooie wedstrijden op tropische eilanden? “

Leslie De Cuyper Almere

3coach-atleet Leslie De Cuyper mogen we voortaan aanspreken als vice-Europees kampioen. Van een absolute amateur twee jaar geleden is hij gegroeid naar een succesvolle age grouper die na Klagenfurt bij zijn debuut in Almere meteen zilver pakte. Onder andere dankzij coach Christian Meuser. Hier alvast een voorsmaakje van zijn wedstrijdverslag op 3coach.be

“Na rond te zien op het podium en te beseffen dat van iedereen in de tribunes, naast, voor en achter mij er die dag slechts 2 mensen sneller waren!! (Profs niet meegerekend natuurlijk), kan ik het nog altijd niet geloven… Vice-Europees kampioen op de lange afstand. Een nieuw personal best op de tot hier toe langste wedstrijd (in Almere zijn er goede landmeters precies, want de 180km is er echt 180 en idem dito voor de marathon). Niet slecht voor dat dikkertje, dat zich toch ook nu nog, na het gewichtsverlies, het sukkeltje voelde aan de start bij het zien van al die afgetrainde beesten.

Het seizoen is nu voorbij, dus kunnen we beginnen nadenken over volgend jaar. Ironman Barcelona is al zo goed als zeker, maar eerder op het seizoen is er nog niets gepland. Nu gaan we eerst en vooral weer even gewoon genieten van enkele volledig ongestructureerde, soms te lange en soms te korte, ritjes op de gewone wegfiets en de mooie nazomer die men nog voorspelt voor de komende weken.

Leslie De Cuyper

Grootste plannen rond kwalificaties voor bepaalde mooie wedstrijden op tropische eilanden? Ik droom er openlijk van om er ooit in mijn triathlon-carriere, die ik zelf zie doorgaan tot op vergevorderde leeftijd, eens te geraken en ik hoop stiekem dat het op een leeftijd zal gebeuren dat ik niet te dement ben om het achteraf nog te herinneren. Maar aan doelgericht proberen te kwalificeren denk ik nog niet. Ik doe voorlopig wedstrijden die ik graag wil doen en zal altijd alles geven om mezelf iedere keer te verbeteren en te overtreffen. Als dat dan op een dag goed genoeg is voor een kwalificatie, des te beter :-).”

Lees hier het volledige relaas van Lesley op de site van 3coach.