Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lieselot Bossuyt naar ETZ
Nieuws

Lieselot Bossuyt naar ETZ

Lieselot bossuyt

Het Energy Team Zuidwest heeft opnieuw een toptransfer gemaakt. Nadat eerder Joke Coysman en vorige week Ilse Geldhof bijtekenden voor een extra jaar wordt het damesteam nu versterkt met Lieselot Bossuyt, die overkomt van het No Limit Team. Voor Bossuyt is het alsnog een mooi eind van haar seizoen, want de laatste maanden stond ze met een blessure aan de kant. De Belgische kampioene sprintduatlon van 2013 was dit jaar goed voor een aantal topprestaties, met onder andere zilver op het BK Sprint Triatlon in Wuustwezel.

“Lieselot is iemand die om verschillende redenen perfect in ons team past”, vertelt Diederik Derijcke van ETZ. “We zijn enorm blij met haar komst. Met Pipa Santos, die dit seizoen op een ongelukkig moment af te rekenen kreeg met een stressfactuur, Joke & Lieselot kunnen we op 1 mei een mooi team afvaardigen op het BK ploegentriatlon.”

Foto: Kris Hofkens