Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Holvoet in het spoor van Zamora in Natureman
Nieuws

Holvoet in het spoor van Zamora in Natureman

Rinus Holvoet

Even leek het er in het Franse Verdon op dat Kenneth Vandendriessche voor een gigantische stunt zou zorgen in de Natureman toen hij alleen aan de leiding ging. Kenneth crashte opnieuw in het lopen en mag rampjaar 2014 snel vergeten en proberen een oplossing te zoeken voor de problemen in 2015. De rol van beste Belg was op die manier weggelegd voor Rinus Holvoet die in het spoor van kleppers zoals Andrej Vistica en Marcel Zamora naar een zevende plaats stormde. Zamora won de zware wedstrijd in 4u14’58 en bleef net een minuut uit de klauwen van Mike Aigroz. Vistica werd derde. Rinus finishte in 4u23’39.

Ook Korneel Vanderstichele deed het uitstekend. Hij werd 22ste op een handvol seconden van levende legende Rob Barel. “Voor mij was het een mooie seizoensafsluiter. Het was mijn eerste en meteen laatste halve na Deinze, waar ik zevende werd. Ook bij deze had ik een goed gevoel. En respect voor halve Fransman Rinus Holvoet. Goed om zien dat de ploegmaat van Zamora het in zijn tweede thuisatleet meer dan behoorlijk doet”, aldus Korneel.

Bij de dames pakte Marieke Blomme nog eens ouderwets hard uit op de fiets om in het lopen te stranden op een verdienstelijke achtste plaats. De winst was voor de Franse topper Charlotte Morel.

Uitslagen Natureman