Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Solid lijft Ironman champion in
Nieuws

Solid lijft Ironman champion in

Bert Jammaer Solid

Het gloednieuwe Solid Endurance team van Peter Croes en Koen De Weerdt pakt in 2015 meteen met een stevige ploeg uit. Nadat vorige week bekend raakte dat Sara Van De Vel de nieuwe ploeg komt versterken, hebben de twee nu nog een paar straffe namen in petto. De grootste verrassing is de terugkeer van Bert Jammaer binnen de Belgische triatlonscene. De tweevoudige Ironman Lanzarote champion keerde onlangs terug naar ons land na een lang verblijf bij zijn werkgever Sands Beach. De laatste zeven seizoenen was Bert goed voor minstens één Ironman podiumplaats per seizoen, het bewijs dat de voormalige brandweerman nog steeds een atleet is om rekening mee te houden.

Ninke Meynen beermile solid

Hij krijgt bij Solid Endurance het gezelschap van Thierry Verbinnen, die ook zijn rol zal opnemen in de algemene clubleiding. Wie onlangs op de Beermile was, had het toen al kunnen raden, want Ninke Meynen trad er al aan in een Solid uitrusting. Ook het SP&O jeugdtalent zet de stap naar Solid Endurance.