Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
If you can’t beat Pieter, join him… en steun het goede doel
Multisports

If you can’t beat Pieter, join him… en steun het goede doel

Pieter Heemeryck BK Scott

Op zondag 19 april bieden wij je de kans om je te meten met Pieter Heemeryck. Hij wordt de blikvanger van het speciale 3athlon.be klassement op de Sugar Run in domein De Schorre in Boom. De Sugar Run is een uurloop waarbij het de bedoeling is om op 1 uur tijd zo veel mogelijk rondjes van 2 km af te leggen in het van Tomorrowland bekende decor van De Schorre, inclusief passage op de One World-kunstbrug van Arne Quinze. Alle opbrengsten gaan integraal naar de Diabetes Liga. Per tri- of duatleet of sympathisant die via 3athlon.be inschrijft en die er in slaagt om de Belgische kampioen olympische triatlon te kloppen of in dezelfde ronde te finishen, zorgen we met 3athlon.be voor een leuk extraatje én een extra donatie aan de Diabetes Liga.

De Sugar Run is een initiatief van Dimitri Op De Beeck van Wolvenberg (met Castelli al jarenlang trouw partner van 3athlon.be). Zijn petekind Mats heeft suikerziekte, net zoals veel mensen in ons land (elke tien minuten krijgt iemand in ons land de diagnose van diabetes). Om hen en Mats een hart onder de riem te steken, is de vzw Blue Berry Jam vorig jaar begonnen met de Sugar Run, waarbij alle opbrengsten naar de Diabetes Liga gaan. In 2015 zijn er twee edities van de Sugar Run. Op 5 juli er is er de tweede editie in Duffel in het Ter Elstpark en op 19 april trekt de Sugar Run dus voor het eerst naar De Schorre in Boom. Sporza-reporter Ruben Van Gucht is de ambassadeur van de Sugar Run Uurloop in Boom.

SRU flyer

Schrijf je hier in voor het speciale 3athlon.be klassement! En kom gezellig langs op zondag 19 april 2015 om 11 uur in Boom. Wij zullen er ook zijn! Alle andere info vind je op de site van Blue Berry Jam.