Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wuilmus klopt favorieten in Berendrecht
Multisports

Wuilmus klopt favorieten in Berendrecht

Wouter Wuilmus Herderen

In Berendrecht heeft Wouter Wuilmus de voorlaatste manche van de Cross Duatlon Classics gewonnen. Wouter ging goed mee in het spoor van topfavorieten Ruben Geys, Rik Thijs en Bart Borghs in het eerste lopen. Maar Wouter bleek samen met Micha Van den Eynde de beste mountainbiker. Micha reed nog bijna een halve minuut weg van Wouter, maar in de slotrun liep Wuilmus naar een verdiende overwinning. Van den Eynde werd tweede voor Bart Borghs, Rik Thijs en Ruben Geys. Het belooft in de slotmanche in Ravels bijzonder spannend te worden voor de eindzege in het klassement.

Bij de dames kregen we een strijd tussen Sofie De Wulf en Birgit Massagé. De vriendin van Ruben Geys toonde zich de snelste loopster en won in 1u58’13. De Wulf werd tweede in 2u01’05. Lore Vande Perre, de vriendin van Bart Borghs, werd derde.

Volledige uitslag Cross Duatlon Berendrecht