Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Timothy Van Houtem: “Gedacht aan de laatste weken en doorgezet”
Hawaii

Timothy Van Houtem: “Gedacht aan de laatste weken en doorgezet”

Timothy Van Houtem was in Hawaii onze beste landgenoot. Wie dat twee maand geleden zou gezegd hebben, werd meteen voor gek verkondigd. Een complexe drievoudige sleutelbeenbreuk na een val in de afdaling van Bourg d’Oisans in de parcoursverkenning van de triatlon van Alpe d’Huez leek een streep te gaan zetten door de deelname van Timo. Maar zaterdag stond hij er, en hoe… “Het was enorm zwaar. Na het fietsen wou ik eerst opgeven omdat ik misschien iets te veel gegeven had, maar toen dacht ik aan wat ik de laatste weken allemaal doorgemaakt heb en ben ik toch doorgegaan,” vertelt Timo.