Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Als het helemaal op is…
Foto van de Week

Als het helemaal op is…

Alexis Krug Kapot Karien Decru

Katrien Decru heef dit seizoen niet stilgezeten en flink wat wedstrijden in beeld gebracht voor 3athlon.be. Aan het einde van het seizoen is ze op haar pagina Swim-Bike-Run by Katrien Decru op Facebook een aantal hoogtepunten aan het bundelen. Zo kunnen we deze week al genieten van een mooie verzameling finishfoto’s met de niets aan de verbeelding overlatende benoeming: “Afgezien, diepgegaan, uitgeput…” Die van Alexis Krug vonden we zo sprekend, dat we hem meteen tot Foto Van De Week hebben uitgeroepen. Maar bekijk ook zeker eens de andere foto’s van Katrien. De komende weken zal ze hier nog een paar keer voorbijkomen…