Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win je eigen exclusieve 3athlon.be Fusion Speed Suit
Gear

Win je eigen exclusieve 3athlon.be Fusion Speed Suit

FusionSpeedSuit3AthlonBE

Nu het nieuwe seizoen er in sneltempo aankomt, verwelkomen we graag Fusion als nieuwste partner van 3athlon.be. En om die samenwerking te vieren, mogen we meteen een exclusieve, gepersonaliseerde 3athlon.be Fusion Speed Suit ter waarde van € 199,- weggeven aan 1 gelukkig winnaar.

Het enige wat je moet doen om dit exclusieve 3athlon.be triatlonpak met achteraan jouw naam te winnen, is de volgende twee vragen oplossen en je antwoorden sturen naar wedstrijd@3athlon.be

1. Welke bekende Belgische age group atleet stond in 2015 in een Fusion Speed Suit aan de start in de Ironman van Hawaii?

2. Wat zijn buiten zwart en zwart-wit de vijf kleuren van de witte Fusion Speed Suits die je op www.fusionworld.be kunt terugvinden (de Subli Speed Suits tellen niet meer voor alle duidelijkheid)?

Deelnemen kan tot en met 31 maart. Op 1 april maken we de winnaar via 3athlon.be bekend!

Vergeet niet om in de mail met je antwoorden je contactgegevens te vermelden, je kledingmaat en de naam die je graag achteraan op je Speed Suit hebt… Of je kan een keer binnenspringen in de Fusion Store in Den Haag (bij Outdoor Sports) om meteen een Speed Suit te passen. Je vindt de winkel in de Appelstraat 131, open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12 en 17u30 en op zaterdag tussen 9 en 17u30.

FusionBanner3Athlon

Fusion is een Deens merk dat is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige sportieve kleding voor triathlon, fietsen en hardlopen. Fusion onderscheidt zich door middel van innovatief gebruik van hoogwaardige technische materialen voor duurzame, functionele en geavanceerde sportkleding.

Kijk hier even mee wat Tim Don vindt van de Fusion Speed Suit.