Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Oliver blijft vechten… afscheid Ilde op zaterdag
Nieuws

Oliver blijft vechten… afscheid Ilde op zaterdag

Oliver Schouppe kids

Omdat er zoveel reacties kwamen op het artikel over het zware verkeersongeval waarbij Ilde Cleemput omkwam en Oliver Schouppe zwaargewond werd, willen we je graag hier ook op de hoogte blijven houden. Ondertussen lijkt het er op dat het er al iets positiever uitziet voor Oliver, zo komen we via Gert Cleemput dag na dag te weten. Zaterdag wordt er in Denderleeuw afscheid genomen van Ilde.

De afscheidsdienst van Ilde wordt gehouden in de Kerk van Welle (Denderleeuw) om 10 u.

Ondertussen brengt Gert Cleemput bijna dagelijks een bezoek aan het ziekenhuis waar hij Oliver Schouppe dag na dag sterker ziet worden. Vrijdagmiddag was Oliver voor het eerst weer zelfstandig aan het ademen. In een aantal emotionele posts richt Gert zich telkens tot Oliver zelf: “Vandaag zijn we met de kinderen wat vroeger langsgeweest, ze hadden weer tekeningen en foto’s mee. Het viel ons meteen op dat je volledig zelfstandig aan het ademen was, reeds 3u lang. De dokters gaan dit 4u doen en dan laten ze je wat rusten door weer de machine te laten ondersteunen. Als het je lukt mag je vanavond nog eens alleen ademen! De waarden op de computers zijn allemaal goed. Je hebt bijna een uur lang liggen woelen, alle ledematen bewogen. We zagen voor het eerst dat je oogleden wat opengingen maar je blik toonde ons dat je nog droomt. Iets nieuws was ook dat je regelmatig aan het slikken bent. We zijn blij met elke kleine vooruitgang. Blijf vechten, sterke kerel! Wij staan naast je bed!”

We wensen de hele familie veel sterkte toe op een ongetwijfeld zware dag morgen en we blijven duimen dat Oliver er (snel) weer bovenop komt en zijn kids weer kan omarmen!