Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Emotionele Tria-GO finishers in Knokke
Nieuws

Emotionele Tria-GO finishers in Knokke

De finish van Chaima in de Zwintriatlon van Knokke was wat ons betreft één van de meest emotionele van het seizoen. Als 24ste atleet van Tria-GO vervolledigde ook zij haar allereerste kwarttriatlon, te midden een erehaag van de rest van het uitzinnige team. Tria-GO was het project van 12 kankerpatiënten en 12 buddy’s die begeleid door Rudi Frankinouille en Mieke Smet zich negen maanden hadden voorbereid op hun eerste kwarttriatlon. Het project kaderde in een onderzoek van het UZA en AZ Monica om te zien hoe mensen die een chemotherapie hebben doorstaan, sportief kunnen terugvechten en ook wat de mentale gevolgen zijn. Beleef in dit filmpje van Think-Pink nog eens de finishes mee.

Wij willen van ons uit alvast alle deelnemers en finishers van Tria-GO feliciteren!