Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cai, Sam, Bruce, Guillaume, Jean en de Oliviers – de Club40Kona
Hawaii

Cai, Sam, Bruce, Guillaume, Jean en de Oliviers – de Club40Kona

Bruno Clerbout Club40Kona

Een statig herenhuis diep in de Ardennen… Zeven triatleten, waarvan er zes nog dit jaar en één over 5 jaar opnieuw hun droom willen waarmaken: finishen in de meest tot de verbeelding sprekende wedstrijd te wereld: het WK Ironman in Hawaii. Vanaf nu kan je hier op 3athlon.be het relaas volgen van Cai, Sam, Bruce, Guillaume, Jean en de twee Oliviers: de Club40Kona. Zeven triatleten waarvan er één een dertiger is en waarvan de rest boven de 40 is. Typerend voor het jaar waarin de Ironman Hawaii 40 wordt… Wij waren erbij tijdens hun eerste weekend, waar ze ervaringen en kennis delen en samen trainen… Een kleine vooruitblik op een boeiend project…

Met dank aan Jim De Sitter, 3athlon.be partner Cornelis Bedding, Le Presbytere en Z3R0D…