Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tine Deckers verkent De Muur én de nieuwe outfit
Nieuws

Tine Deckers verkent De Muur én de nieuwe outfit

Tine Deckers verkent De Muur

In het Belgisch openingsweekend van het wielerseizoen was De Muur opnieuw van de partij. Sinds vorig jaar maakt die mytische helling ook deel uit van de grootste internationale triatlon van ons land: de Challenge Geraardsbergen. Die eerste editie werd gewonnen door Tine Deckers. Ook voor de tweede editie neemt Deckers geen risico’s en dus trok ze al vroeg op parcoursverkenning… Niet alleen om De Muur weer eens te bedwingen, maar ook om het nieuwe wielertruitje uit te testen dat Decca speciaal voor de Challenge Geraardsbergen ontwierp. Een retro-trui, of wat had u gedacht?

De inschrijvingen lopen ondertussen vlot binnen voor de halve triatlon maar je kan ook kiezen uit één van de andere evenementen, zoals de Drie Uur de Muur… Alle info op de website van Challenge Geraardsbergen

Skoda Challenge Geraardsbergen affiche