Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironmannen Kienle en Hoffman in top-25 Cape Epic
Nieuws

Ironmannen Kienle en Hoffman in top-25 Cape Epic

Kienle Hoffman Cape Epic

De Cape Epic is 5 dagen ver en voorlopig doen twee top Ironman triatleten het uitstekend. Na een goeie stage 5 plaatsen Sebastian Kienle en Ben Hoffman zich op de 24ste plaats in het algemeen klassement van de meerdaagse mountainbike race in Zuid-Afrika. “Het is als vier uur lang met een drilboor op een stalen plaat stoten,” vertelde Sebastian Kienle na stage 4, die meteen ook de vergelijking maakt tussen Ironman en de Cape Epic. De twee triatleten doen er mee voor het goede doel: de Ironman Foundation.

Elke dag wordt het zwaarder en zwaarder voor de Duitser en de Amerikaan. Samen hebben ze al een pak straffe prestaties in het Ironman-circuit behaald, maar de Cape Epic is nog andere koek. Tot die vaststelling komt Sebastian in bovenstaande video. Kienle en Hoffman volgen in het klassement op 1u48 van het leidende Specialized duo Kulhavy-Grotts.

Bekijk hieronder de vorige filmpjes van Kienle en Hoffman in de Cape Epic:

Stage 3:

Stage 2:

Stage 1:

Prologue:

De Cape Epic eindigt aanstaande zondag met de finale in Wellington.