Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ninke ontsnapt uit Alcatraz
Foto van de Week

Ninke ontsnapt uit Alcatraz

Ninke Meynen Escape From Alcatraz

Ninke Meynen houdt van bucket list races. Nadat ze eerder als één van de 13.000 deelnemers aan de start stond van de fameuze London Triathlon in 2015 slaagde ze er dit jaar in om een felbegeerde startplaats te pakken te krijgen voor één van de meest tot de verbeelding sprekende wedstrijden ter wereld: de Escape From Alcatraz triatlon. Het gevangeniseiland voor de kust van San Francisco is een trekpleister voor Belgische Ironman-atleten die de terugweg van Kona naar België via San Francisco doen. Ook wij waren er twee jaar geleden van onder de indruk en we dachten toen al hoe mooi het moet zijn om de Escape From Alcatraz triatlon te doen. Of Ninke er in geslaagd is om samen met haar twee kornuiten Dieter Moens en Dimitri Van Antwerpen te ontsnappen van Alcatraz (al wordt er in de triatlon niet vanaf Alcatraz maar vanaf de Hornblower boot gestart) en de triatlon tot een goed einde hebben gebracht, leest u binnenkort in een verslag van deze bucket list triatlon. Maar ondertussen is dit al een geweldige Foto Van De Week… om toch een beetje jaloers van te worden 🙂