Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tim Don wint 70.3 Ironman, 8 maanden na gebroken nek
Nieuws

Tim Don wint 70.3 Ironman, 8 maanden na gebroken nek

Frederik Van Lierde voor de vijfde keer in Nice, Marten Van Riel in Wuustwezel… Het waren fantastische prestaties… Maar dé topprestatie van het weekend kwam toch van Tim Don. Acht maanden na zijn zware ongeval, waarbij hij zijn nek brak, is ‘The Man With The Halo‘ helemaal terug. De Brit won zondag de 70.3 Ironman van Costa Rica en dat levert overal ter wereld veel felicitaties en onnoemelijk veel respect op.

Acht maanden geleden had Tim een heel zwaar ongeval op training. Hij brak zijn nek en moest maandenlang een ijzeren constructie rond zijn hoofd dragen om zijn nek te stabiliseren. Hij kreeg daardoor de bijnaam ‘The Man With The Halo’. Een tijdje terug brachten we nog het nieuws van de aangrijpende documentaire over deze periode in de ondertussen indrukwekkende carriere van Tim Don. Acht maanden later was hij dit weekend de sterkste in de 70.3 Ironman van Costa Rica. In 3u49’59 was hij de Braziliaan Santiago Ascenco meer dan vier minuten te snel af.