Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Polar lanceert Vantage V als opvolger van V800
Gear

Polar lanceert Vantage V als opvolger van V800

Polar Vantage V featured

Donderdag werden in Breda de twee nieuwste sporthorloges van Polar onthuld. Met de Vantage V en de Vantage M komt Polar met twee wearables van een nieuwe generatie, met veel nieuwe snufjes, lange batterijduur en een compleet nieuw design. De Vantage V richt zich op de pro atleten of atleten die graag willen leven als een pro. De Vantage M heeft de meer recreatieve sporter als doelpubliek. Vooral de triatleten zullen blij zijn met de Vantage V, de langverwachte opvolger van de V800. In België blijft het voorlopig nog even wachten tot november. Dan zal de Polar Vantage V voor € 499,90 in de winkel liggen. De Vantage M kan je al voor € 279,90 krijgen.

De Vantage V is niet zomaar de opvolger van de V800, maar een echte uitbreiding van en op de bestaande features van een bij pro-triatleten al bijzonder populair horloge. De belangrijkste nieuwe features op een rijtje:

  • Loopvermogen via de pols: geen extra sensoren of footpods nodig. Dankzij de ingebouwde barometer in combinatie met de hartslagmeting zorgt voor een nauwkeurige vermogensmeting tijdens het lopen. Op een zwaarder parcours een trager tempo lopen en toch de juiste trainingsintensiteit bereiken? Het kan nu via de Vantage V.
  • Training Load & Recovery Pro: volg je trainingsbelasting en herstel via een unieke allesomvattende oplossing. De Vantage V zal je aan je pols op de hoogte houden wanneer het tijd is om te trainen, maar vooral wanneer het tijd om te rusten is en hoe het gesteld is met je recuperatie. 

Polar Vantage V orannje sensors

  • Polar Precision Prime: zeer nauwkeurige harstlagmeting aan de pols, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Daarvoor zijn er negen leds ingebouwd, rond 4 electro sensoren. De rode leds dringen nog dieper in de huid door om samen met de groene leds voor een nog nauwkeurigere hartslag registratie te zorgen, nog altijd het DNA van Polar.
  • Extreem lange batterijduur: Product expert Pieter Helin claimt dat er tussen de 30 en 40 uur batterijtijd is en dit in intensieve trainingsmodus, dus met hartslagmeting en GPS constant aan. Opladen gebeurt met een dock dat zich magnetisch hecht aan de vier electro sensoren aan de achterkant van het horloge.

Daarnaast kreeg de Vantage V een touch screen en het oerdegelijke ‘gorilla’ glas (twee features die de M bijvoorbeeld niet heeft). Verder gaat Polar er natuurlijk prat op dat er ook naadloos kan gekoppeld worden aan externe hard- en software.

Vantage V wit

Wij konden de Vantage V en M al bezichtigen in Breda en er is duidelijk veel aandacht besteed aan comfort en gebruiksgemak. Beide horloges zijn overigens een stijlbreuk voor Polar. De laatste jaren kenmerkten de sporthorloges zich vooral door een vierkant design. De Vantage V en M zijn rond, licht (66 gram voor de V en 45 gram voor de M) en er zit een elastisch polsbandje aan wat volgens ons het draaggemak zal verhogen. Bovendien krijg je bij de M de mogelijkheid om bandjes te wisselen en zelfs niet-Polar bandjes te dragen. En de 3athlon oranje kleur is gewoon standaard te krijgen, goed gedaan Polar! 🙂

Polar Vantage M

De komende tijd brengen we je meer nieuws over de Vantage V en de Vantage M. In november verwacht Polar Benelux de eerste Vantage horloges aan te kunnen bieden. 

Voor meer info kan je terecht op de website van Polar