Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Matching colors… ook voor Frederik Van Lierde
Foto van de Week

Matching colors… ook voor Frederik Van Lierde

Frederik Van Lierde nieuwe outfit 2018

Met zijn tweede plaats in de 70.3 Ironman van Nice bewees Frederik Van Lierde al dat hij klaar is voor het grote doel van dit seizoen: het WK Ironman in Kona. Vrijdag liet hij ook zien dat hij niet alleen sportief klaar is voor Kona, ook wat betreft zijn uitrusting. Een gloed nieuwe Cervelo P5X, in een nieuwe kleursetting… En ja, triatleten zijn fashionisten, dat weten we al langer… En dus zorgde Passion For Cycling voor een nieuw Castelli pakje voor Fre met ‘matching colors’ met zijn P5X. Een frisse verschijning, als je het ons vraagt, maar laat gerust weten wat je er zelf van vindt 🙂 Een wereldkampioen Ironman in de Foto Van De Week… Moet kunnen!