Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Het 3athlon.be Hawaii House kleurt alvast rood
Sebbe, Hans, Becky, Tom, Jim en Stefaan in de Belgium Kona 2018 kleuren (foto: 3athlon.be/Jim De Sitter)
Hawaii

Het 3athlon.be Hawaii House kleurt alvast rood

Sebbe, Hans, Becky, Tom, Jim en Stefaan in de Belgium Kona 2018 kleuren (foto: 3athlon.be/Jim De Sitter)
Sebbe, Hans, Becky, Tom, Jim en Stefaan in de Belgium Kona 2018 kleuren (foto: 3athlon.be/Jim De Sitter)

Aloha beste lezers. 3athlon.be is in the house, in the Hawaii House, letterlijk 🙂 Maandagavond na een lange reis van net geen 24 uur goed geland in een toen druilerig maar ook broeierig warm Kona. Vanochtend al een loopje gaan doen samen met onze founding father Jim De Sitter. En na het ontbijt kregen we een aangename verrassing: de Belgian Kona 2018 shirts zijn geleverd. En bij deze krijg je al een sneak preview van hoe de Belgian Army er vanmiddag om 17 uur plaatselijke tijd zal bijlopen tijdens de Nations Parade. Voor de age groupers in Kona die meelezen: afspraak om 16u45 voor het King K Hotel om je t-shirt op te halen.

Vandaag hebben we al meteen een drukke dag voor de boeg. Zo dadelijk onze perskaarten ophalen, eerst komt Ninke Meynen op bezoek voor een interviewtje en dan trekken we naar de perslunch van BMC-Vifitsport voor een gesprek met Bart Aernouts en zijn collega’s. En om 17 uur start het hier allemaal officieel met de Nations Parade met daarbij dus 71 Belgen en een pak supporters.