Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Volledig Belgische AG podium mogelijk” – Bruno Clerbout zelf geïnterviewd

“Volledig Belgische AG podium mogelijk” – Bruno Clerbout zelf geïnterviewd

112 Bruno Clerbout IM Hawaii We hebben niet alleen kwantiteit maar ook kwaliteit hier YouTube (1)

Vorige week was hij zelf nog razende reporter voor 3athlon.be, deze week staat weer helemaal in het teken van de wedstrijd bij Bruno Clerbout. Maar toen Bruce langskwam bij het 3athlon.be house om zijn fiets af te laten stellen, draaiden we de rol maar al te graag om. Terwijl Tom van A Bloc de fiets in elkaar stak en en passant nog nieuwe Ceramic Speed derailleur wieltjes installeerde, hadden wij het met Bruno over zijn verwachtingen in Kona zaterdag, over de sterke Belgische bezetting in zijn age group en de kansen op een Belgisch podium… En of er nog een triatlontoekomst is voor zijn sponsor Tomas Mannaert 🙂