Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Toon Veldeman snelste age grouper: “Het was Belgisch weer”
Hawaii

Toon Veldeman snelste age grouper: “Het was Belgisch weer”

IMG_20181013_164202
De broers Veldeman na de finish met vlnr Toon, Stefaan en Stijn (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)

Met een tijd van 8u41’25 werd Toon Veldeman 44ste overall in het WK Ironman in Hawaii. De jongste van de broers Veldeman was daarmee de snelste Belg bij de age groupers, goed voor een 4de plaats bij de M35. Wij spraken een tevreden Toon Veldeman na zijn finish in Kona. “Ik ben het meest blij met mijn tijd. 8u41 was onverhoopt. Het was Belgisch weer, met veel bewolking en dan wist ik dat ik kans maakte om richting podium te gaan…”