Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kris Vermeiren in Hawaii voor 3de keer in voetstappen van coach Marc Herremans
Hawaii

Kris Vermeiren in Hawaii voor 3de keer in voetstappen van coach Marc Herremans

Onder de 55 Belgische triatleten die zaterdag 12 oktober een gooi doen naar de allerhoogste roem in het WK Ironman in Hawaii is er ook Kris Vermeiren, de ex-voetballer uit de Noorderkempen van het 185-Sportoase-Cecemel team van coach Marc Herremans. “Het is geweldig om hier in de voetstappen van Marc te treden…” Een uitgebreid interview met deze laatbloeier over in de voetsporen treden van zijn coach, over voetballen bij SK Loenhout, over collega-triatleet Geert Lauryssen en over een hopelijke top-10 in zijn age group op het WK Ironman in Hawaii…