Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ex-wereldkampioene 70.3 Ironman krijgt extra Noorse motivatie tijdens training
Holly Lawrence wordt in St-George aangemoedigd door de Noren tijdens haar training (foto: Instagram Holly Lawrence RR)
Foto van de Week

Ex-wereldkampioene 70.3 Ironman krijgt extra Noorse motivatie tijdens training

Als Holly Lawrence nog wat extra motivatie nodig had om vrijdag voor een nieuwe wereldtitel 70.3 Ironman te gaan, dan zal de actie van onder andere Kristian Blummenfelt en Gustav Iden zeker geholpen hebben. Toen de Noren en hun entourage de Britse wereldkampioene van 2016 buiten op haar smarttrainer zagen fietsen, besloten ze om haar even PTO Canadian Open-gewijs aan te moedigen. Sinds die race is het een inside joke tussen de mannen en vrouwen pro’s om met ontbloot bovenlijf met zwaaiende t-shirts elkaar aan te moedigen. Holly kon het blijkbaar apprecieren en wij houden er een mooie Foto Van De Week aan over 😀

https://www.instagram.com/p/CkOL2TPr1MT/