Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg het WK 70.3 Ironman in St-George bij de mannen live op Outside TV
Christophe De Keyser tijdens de parcoursverkenning van het WK 70.3 Ironman in St-George (foto; Christophe De Keyser RR)
Nieuws

Volg het WK 70.3 Ironman in St-George bij de mannen live op Outside TV

Na de fantastische wereldtitel voor Taylor Knibb en de sterke prestaties van onze 21 Belgische triatletes, wordt zaterdag 29 oktober in het Amerikaanse St-George het WK 70.3 Ironman bij de mannen gehouden. Je kan de livestream van de race online volgen op de Amerikaanse zender Outside TV vanaf 15 u. Belgische tijd. De pro triatleten, mét Christophe De Keyser en Sybren Baelde, duiken om 7u30 plaatselijke tijd het water in. Bij ons is het dan 15u30. Om 15u32 starten de para-triatletes en vanaf 15u40 is het aan de 75 Belgische triatleten in de verschillende age group waves. Hieronder de link naar de livestream én naar de live timing.

Hier vind je de livestream van het WK 70.3 Ironman 2022

De triatleten uit de M40 categorie beginnen om 7u35 als eersten aan hun WK bij de age group waves. De M45 zijn als allerlaatsten aan de beurt om 9u17. Het wordt dus een lange dag om alle Belgen zoals vanouds te volgen.

De live timing vind je zoals altijd in de Ironman tracker app maar je kan deze ook vinden op de website van Ironman zelf:

Live timing WK 70.3 Ironman St-George 2022 mannen