Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Patrick Evenepoel en Tom Demeyer halen finish Ironman Nice voor goeie doel “Zeker niet meer in een wilde zee”
Patrick Evenepoel en Tom Demeyer na de Ironman Nice (foto: 3athlon.be screenshot Ring TV)
Nieuws

Patrick Evenepoel en Tom Demeyer halen finish Ironman Nice voor goeie doel “Zeker niet meer in een wilde zee”

Patrick Evenepoel, de papa van topwielrenner Remco en vroeger ook nog wielrenner geweest, heeft samen met zijn goeie vriend Tom Demeyer de finish gehaald van de Ironman Nice. De twee Belgische triatleten deden in Nice mee voor het goeie doel. Ze haalden maar liefst 4.000 euro op voor vzw Levenslust, die zich inzetten voor jongeren met gedrags-en emotionele stoornissen en/of persoonlijkheidsstoornissen. De twee genoten van hun avontuur maar Patrick twijfelt of er ooit een tweede Ironman komt. “Zeker niet meer in een wilde zee,” vertelt Patrick.

Bekijk hier de volledige reportage op Ring TV.