Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Triathlon voor het goede doel

Op zaterdag 29 augustus ’09 neemt Wim Synaeve deel aan zijn eerste volledige triathlon (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km lopen) in Almere, Nederland. Deze uitdaging wil hij koppelen aan het steunen van Save Children of Hope.

Hoe wil hij triathlon en Save Children of Hope nu combineren? Hij doet dit door middel van een wedstrijdje waarbij hij uw steun nodig heeft. Om hem moreel te steunen en de weeskinderen in Kenia financieel te steunen kunt u zijn eindtijd van zijn eerste volledige triathlon schatten. De winnaar (= diegene die de juiste tijd heeft kunnen schatten of deze het dichtst heeft benaderd) krijgt een waardbon ter waarde van € 25 geschonken door triathlonshop.be

HOE GAAT DE WEDSTRIJD NU IN ZIJN WERK:

  • U mailt de door u geschatte tijd door waarop Wim de triathlon zal beëindigen, dit in uren – minuten – seconden, naar info@savechildrenofhope.org.
  • U stort minimum 5 euro voor een schatting van zijn eindtijd boven de 10 uur. Of u stort minimum 10 euro voor een schatting van zijn eindtijd onder de 10 uur. (Voor "amateur" triatleten als Wim is de 10 uren grens een magische grens, waaronder iedereen graag zou duiken. Dus hoe meer mensen denken dat hij onder de 10 uur gaat, hoe meer hij gemotiveerd zal zijn om dit ook te betrachten en hoe meer baat de weeskinderen er bij hebben).
  • Het bedrag schrijft u over op het rekeningnummer van Save Children of Hope: BE09.8601.0543.6857 met de vermelding triathlon
  • Uw naam, uw geschatte eindtijd en de datum van storting worden op de website van Save Children of Hope geplaatst onder de rubriek: triathlon – wedstrijd.
  • De wedstrijd wordt afgesloten op donderdag 27 augustus om 20 uur.
  • De eindtijd op de website van de triathlon in Almere (www.upc-hollandtriathlon.nl) is de bepalende tijd.
  • In geval van een DNS (did not start) of een DNF (did not finish) of DSQ (disqualified) zal een onschuldige kinderhand de winnaar van de waardebon bepalen.
  • Bij een gelijke schatting van de eindtijd geldt het tijdstip van overschrijven.
  • Uiteraard kunt u meer dan één poging wagen, mits telkens een overschrijving te doen.

Alvast bedankt voor u steun

Wim