Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Miek Vyncke sportlaureate Oost-Vlaanderen
Nieuws

Miek Vyncke sportlaureate Oost-Vlaanderen

Gisteren werd Miek Vyncke uit Maldegem verkozen tot sportlaureate van de provincie Oost Vlaanderen. Zij kreeg deze titel toegewezen voor de verschillende wereldtitels en haar europese titel duathlon bij de junioren. Miek is studente geneeskunde aan de universiteit te Gent en moet nog 2 jaren studeren alvorens haar diploma te behalen. Tijdens haar interview gaf Miek te kennen dat ze dit jaar voor de wereldtitel gaat bij de senioren.

miek 

Sportpersoonlijkheid werd Walter Godefroot die bekroond werd voor zijn carriere als wiielrenner en wielercoach. Verder stonden volgende atleten op het lange lijstje van de gemeentelijk sportlauraten Oost-Vlaanderen : Kruibeke : Koen Maris (Duathlon) Kaprijke : Koen Boudonck ( Triathlon, special Olympics) ex-bondscoach Jul Clonen was ook aanwezig