Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dubbelslag voor LTTL in Berlare
Uncategorized

Dubbelslag voor LTTL in Berlare

Lees hier het interview met Jo De Neveberlare265_1.jpg

Jo De Neve van LTTL was in Berlare de sterkste in de Donk-triathlon. Hij kwam samen met de locale favoriet en kersverse Belgische kampioen -23 Wouter Monchy uit het water. De 2 werkten perfect samen op de fiets en konden een gat van 1’30 slagen met Tom Grijp die in zijn eentje vocht voor de 3e plaats. Wouter Monchy kwam als eerste al lopend uit de wissel en probeerde Jo De Neve van zich af te schudden, zonder succes. Maar halverwege de loopproef versnelde De Neve en Monchy moest lossen. Met een voorsprong van bijna 1 minuut kwam de man van het Oil-service team als winnaar over de streep. Wouter Monchy werd knap 2e. De gewezen veldloper Stijn Veldeman kam met een enorm sterk loopnummer terug naar de 3e plaats. Tom Grijp had blijkbaar zijn krachten verspeeld in zijn solo fietstocht en werd uiteindelijk 6e

 

Bij de dames ging de overwinning naar Mieke Van Thuyne, ook van LTTL. In de sprint om de 2e plaats was Ilse Van De Gaer net iets sneller dan Katrien Verbeiren. 

De foto’s zijn te vinden in het fotoalbum
De uitslag is te vinden op vtdl.triathlon.be