Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Koen Hoeyberghs onklopbaar in Viersel

viersel233.jpgHet was weer even geleden dat Koen Hoeyberghs een wedstrijd op zijn naam kon schrijven, maar was vandaag totaal onklopbaar in Viersel.

Hoeyberghs kwam samen met Joeri Tielemans en Bart Decru uit het water. Op de fiets ging Hoeybergs er keihard tegenaan en sloeg direct een gat met Bart Decru. Tielemans, ook een iets mindere fietser, moest nog wat plaatsen prijs geven.

Bij het lopen bouwde Hoeyberghs zijn voorsprong alleen maar verder uit en liep dus makkelijk naar de overwinning. Hierdoor werd hij ook meteen kampioen van de provincie Antwerpen. Johan Smolders kwam sterk terug en liep als 2e over de finishlijn.  Hans Moonen werd 3e. Bart Decru moest uiteindelijk nog Gert Goedhart voorlaten.

Bij de dames was Heidi Veramme de snelste uit het water. Maar Marjolijn Truyers nam al snel de leiding over op het winderige niet-stayer traject. Truyers begaf niet en won de wedstrijd. Heidi Veramme werd 2e en Lieve Cappaert-Paulus werd 3e

Foto’s zijn te bezichtigen in het foto-album