Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Koen Maris maakt in Kasterlee brandhout van de concurrentie
Nieuws

Koen Maris maakt in Kasterlee brandhout van de concurrentie

dsc_0298
Koen Maris was vandaag beresterk in de eerste Roel Pauwels natuurduathlon te Kasterlee. Al van bij de start ging de Kruibekenaar er vandoor. “De aanval is de beste verdediging” vertelde hij achteraf. In het fietsen hield de gele sneltrein stand om uiteindelijk met 3minuten voorsprong te finishen op Wim Lievens. Bernus Geerinckx werd 3e
Na Zofingen, waar Koen 3e werd, had hij eigenlijk niet meer getrained. Pas afgelopen zaterdag besefte Koen dat hij nog een wedstrijd te doen had. Een korte, maar intensieve trainingsweek bleek voldoende te zijn.
Bij de dames ging de overwinning naar de Nederlandse Yvonne Van Vlerken