Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Glenn Herpoelaert naar Club La Santa
Nieuws

Glenn Herpoelaert naar Club La Santa

lasanta_logo
Tot 2 december middernacht kon je op de site meespelen om een verblijf in Club La Santa te Lanzarote te winnen. 106 formulieren werden er ingestuurd. Het was een vreselijk moeilijke keuze om de meest originele antwoorden te vinden op de vraag: "Waarom verkies je Club La Santa boven een ander bestemming?" Na lang selecteren en heen een weer bellen met Qualified Travel, hebben we uiteindelijk Glenn Herpoelaert als winnaar naar voor geschoven. Hij vertrek deze maand nog naar Lanzarote.
 
 
Als atleet moet ik altijd wekenlang zoeken naar een ideale trainingslocatie, maar steeds ontbreekt er wel wat. Bij Club La Santa moet ik wekenlang zoeken naar wat er ontbreekt.

We willen jullie zeker nog een aantal andere leuke slogans meegeven:

 Kristel Laureyssen L evendig
A ltijd mooi weer

S upermooi 50m buitenbad
A mper 4u vliegen
N ooit alleen om te trainen
T imanfaya, moet je beleven !
A ctiviteiten elke dag 

Reinout Van Schuylenbergh La Santa? Triatleten weten waarom !
Danny Mathieu Deze locatie onderscheid zich van andere omdat hier zowat alles te vinden is qua sportgebied en dit voor zowel de recreatieve al professionele sporter en alles is grotendeels gratis. Pluspunt is dat men er bikes kan huren en eventueel ondersteuning krijgt dmv degelijke mecaniciens in geval bij pech. Op het gebied van voeding is er een overvloed aan mogelijkheden,dit gaande van een rijkelijk buffet tot een afgestelde menu per sporter.Wat zeker te appreciëren valt is dat er voor de niet sportieveling ook nog mogelijkheden zijn om zich te vermaken zoals pooling,een filmpje bekijken terwijl de kinderen in de creche zijn.Kortom iedereen komt er aan zijn trekken!!Ik begin er al van te dromen.
Matthijs Buist Club la Santa ademt alleen maar (top)sport uit, ideale mix tussen topsport en ontspanning.
Gregory Sergeant La santa, sanitas, mens sana in corpore sano.
Deborah Van Gossum Club La Santa is THE place to be for a triathlete where you can train to hit the tarmack and battle with the wind in race to beat yourself.
Bram Van Rijswijk belgie is koud en nat daarom heb ik het daar wel gehad. Daarentegen is Lanzarote warm en fijn om mijn thuis te zijn. Daarom is Club La Santa het paradijs voor een mooi en verzorgde reis.
Marion Haemers Swim, Bike, Run, Eat, Sleep … that's all I need!
Rosa Boey Swim, Bike, Run, Eat, Sleep … is all you do? Club La Santa is good for you!
Tijl Van Loveren Waarom verkies je een Leffe boven een gewoon pintje? Waarom carbon boven alu? Waarom je loopschoenen boven je sloefen? La Santa heeft net iets meer als de rest, dit op een geweldig eiland met een geweldig klimaat… daarom!
Dirk Somers hawaï zal ik waarschijnlijk nooit halen, maar in la santa op lanzarote kan ik me toch heel even top-triatleet wanen.
Johnny Van Acker Zelfs al wil je trainen als een beest, met Club La Santa ervaar je elke training als een feest.
Katrien Verbeiren als je op zoek bent naar een trainingsparadijs, dan moet je zeker naar Club La Santa op reis.
Eric Michiels omdat het nogal belachelijk zou zijn op een andere eiland te logeren als je aan de ironman van lanzarote meedoet … ps natuurlijk ook omdat La Santa de perfecte combinatie biedt van klimaat, trainingsfaciliteiten, animatie, goeie prijs, kortom… om een week te trainen OF te relaxen OF beide, no better place to be !