Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Atleten briefing De Hel

Winterduathlon Kasterlee 2006 – INSTRUCTIES ATLETEN

 

  1. De parking van supermarkt ALDI op de Geelsebaan mag gebruikt worden door de deelnemers.
  2. Op elk rugnummer staat een gsm-nummer voor NOODOPROEPEN.
  3. Elke deelnemer ontvangt 2 rugnummers: gebruik één rugnummer voor de tweede run zodat je dan een proper en leesbaar rugnummer hebt (tip: breng 2 elastieken mee).
  4. Gelieve het inschrijvingsgeld op voorhand te storten, indien dit nog niet gebeurd is.
  5. De rugnummers kunnen vanaf 06:00 opgehaald worden in de sporthal.
  6. Wat betreft de MTB-proef:

         wisselen van MTB mag enkel ter hoogte van de bevoorradingstent; het originele stuurnummer moet wel op de nieuwe fiets!!!

         De doortochten van de bikers worden 3x per ronde gecontroleerd.

         Stayeren bij andere deelnemers wordt getolereerd. Stayeren bij niet-deelnemers is verboden en zal dit jaar actief gecontroleerd worden !!!

         Let op: na 4 rondes rechts af richting sporthal en niet rechtdoor.

         Wegens kapwerkzaamheden zal het parcours licht gewijzigd zijn. De tweede technische passage vlak achter vijver Zwart Water valt weg. Volg gewoon de signalisatie!

  1. De wisselzone is niet langer in de sporthal, maar in een verwarmde tent. In deze tent zijn toiletten maar geen douches.
  2. De atleten wordt verzocht om 07:50 in de startbox plaats te nemen. Om 07:55 worden de toppers voorgesteld. Start om 08:00 stipt. Er is geen briefing voor de start.
  3. Er is een speciale parking voor mobilhomes op de strook naast de startzone. Op zondag is deze parking niet meer bereikbaar.
  4. De wedstrijd is live te volgen op www.3athlon.be        Ook tussenstanden en uitslagen zullen hier live te bekijken zijn.

 

  1. ZEER BELANGRIJK: UW BEGELEIDER !!

 

Om redenen van comfort en veiligheid, vragen we als organisatie met aandrang dat iedere deelnemer zich laat begeleiden tijdens de wedstrijd !!!

Elke deelnemer zal bij de ontvangst van zijn rugnummer een PERSOONLIJKE BADGE ontvangen voor zijn/haar begeleider. Op deze badge staat “COACH” + uw startnummer +

gsm-nummer voor noodoproepen.

 

Wat mag uw begeleider/coach?

 

A.     De coach mag U in de wisselzone/tent helpen om te kleden bij uw 2° wissel (fiets/lopen). De coach – met badge zichtbaar – moet de tent samen met de atleet betreden aan de ingang.

B.     De coach mag zijn atleet op de fiets begeleiden tijdens de 2° run. Grote peletons begeleiders per atleet worden niet geduld.

C.     De coach mag de sportzak van zijn atleet gaan ophalen in de wisselzone/tent na de finish.

D.     De coach mag de MTB van zijn atleet ophalen. Er is slechts bewaking van de MTB’s voorzien tot 19:00 !!!  Tijd genoeg voor elke deelnemer om zijn MTB op te halen of te laten ophalen.

 

OPGEPAST: De MTB wordt meegegeven aan de begeleider op vertoon van de badge!!! Zorg er dus voor dat U de badge niet verliest!!!!