Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SMO-Team zwemt, fietst en loopt door het Meetjesland
Uncategorized

SMO-Team zwemt, fietst en loopt door het Meetjesland

Op 16 december werd in het Meetjesland een nieuw team opgericht. "Het nieuwe sponsorteam bestaat uit Dirk Hellebuyck, Michael Dewilde, Filip Lasoen en Dominic De Caluwé. Het SMO-team Meetjesland neemt deel aan verschillende niet-stayer wedstrijden in België en in het buitenland. Deze duursportvereniging start ambitieus aan het volgende triatlonseizoen in verschillende leeftijdscategorieën." zegt teammanager Jan Savat.

Het in Eeklo gevestigde dynamisch bedrijf, SMO bvba, is hoofdsponsor van het nieuw triatlon team. SMO bvba gaat op zoek naar eenvoudige elektromechanische automatisaties binnen een bestaande onderneming. Deze bloeiende firma is de ideale partner voor machinebouw op maat en voor het aanleveren van productie- of montagetekeningen. Dit jonge bedrijf wil zich profileren binnen deze uitdagende sporttak en extra naambekendheid verwerven in binnen- en buitenland.
 
Dirk Hellebuyck ("veteraan") is de meest ervaren atleet van het team en heeft al meer de 20 hele en dubbele triatlons afgelegd. In het verleden behaalde hij diverse overwinningen en ereplaatsen bij regionale wedstrijden. De Eeklonaar start in 2007 in de categorie heren 40 en wil nog een paar mooie prestaties neerzetten.

Sportfunctionaris Michael Dewilde uit St-Laureins is een 27-jarige atleet met een progressieve sportloopbaan. De  tweevoudige winnaar van de triatlon te St-Laureins wil vanaf 2007 zich meer richten tot de lange afstandstriatlons en zal hiervoor meer tijd vrijmaken om zijn dagtaak te combineren met een triatloncarrière. Michael wil in 2008 terug aan de start staan voor het Wereldkampioenschap Ironman in Hawaii. en wil dan de lat hoger leggen dan dit jaar.

De Eekloose triatleten Filip Lasoen en Dominic De Caluwé hebben hun ambitie en doorzettingsvermogen al bewezen op de selectieve wedstrijden. Zij bouwen rustig op naar het langere werk met als doel kwalificatie voor de Ironman Hawaii binnen enkele jaren.
Naast hoofdsponsor SMO bvba zijn als Co-sponsors betrokken: HUBO Eeklo, WDC Flexibles uit Lembeke en Schepens Verpakkingen. Het team kan eveneens rekenen op de steun van verschillende partners voor de levering van hun professioneel materiaal en ondersteuning.

Het SMO-Triathlon Team Meetjesland met beloftevolle atleten uit de streek zal als team deelnemen aan de wedstrijden in de streek enerzijds en anderzijds aan de selectieve Belgische superprestigewedstrijden. "Individueel vullen de atleten dit aan met wedstrijden die zij zich tot doel gesteld hebben binnen hun jaarplanning." bevestigt teammanager Jan Savat.

Dit prestigieuze team zit "top" in verschillende leeftijdscategorieën en zullen dan ook trachten op regelmatige tijdstippen enkele podiumplaatsen weg te kapen. Het SMO-team zal volgend seizoen van zich laten spreken binnen het sportwereldje.
Verdere informatie wordt bekend gemaakt op 20 april tijdens de persvoorstelling in het Godshuis te St-Laureins en bij aanvang van het triatlonseizoen via de teamwebsite.

 
dirk_hellebuyck
Dirk Hellebuyck
dominic_de_caluw
Dominique De Caluwé
filip_lasoen
Filip Lasoen
michael_dewilde
Michael Dewilde
sander_dobbelaere
Sander Dobbelaere