Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Proefpersonen gezocht

Beste triatleten,

wij zijn studenten 2e licentie aan de universiteit te Gent. We zijn op zoek naar mannelijke triatleten tussen 18 en 35 jaar met een vo2max van minstens 60 ml/kg/min. In ons onderzoek gaan we het effect van inname van glucose na tijdens een tijdrit van ongeveer 1u. Proefpersonen moeten 6 testen afleggen: vo2max test, gewenningstest en 4 eigenlijke testen. Deze gaan allemaal door in het labo van het HILO (hoger instituut voor lichamelijke opvoeding) aan de Watersportbaan te Gent.
Mensen die zich aangesproken voelen en denken aan de vereisten te voldoen, mogen ons altijd contacteren op volgend emailadres: wim.gilis@ugent.be

vriendelijke groeten!