Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be verjaardagskalender
Nieuws

3athlon.be verjaardagskalender

3athlon.be is en blijft volledig gratis voor zijn lezers. Koop daarom deze exclusieve verjaardagskalender voor 15€ en steun daarmee tevens de “To walk again” foundation van Marc Herremans. 

 

 

bestel nu online*

De kalender is vanaf vandaag online te koop  via 3athlon.be, op wedstrijden waar 3athlon.be aanwezig is en in de winkels van Moving Store te Gent, Running Mate te Kampenhout, Running Center te Brugge en fitness centrum De Schreef te Aalst.  

 

Dankwoordje Jim & Ines

3athlon.be is een initiatief van mij en mijn vriendin. In oktober 2005 werd de website gelanceerd, omdat er op dat moment in Vlaanderen geen specifieke website was waar triatleten en duatleten terecht konden. Na anderhalf jaar van hard werken, is de site een bron geworden waar tri- en duatleten dagelijks terecht kunnen voor nieuws, interviews, foto’s, artikels, een forum enz… over hun favoriete sport. 3athlon.be is inmiddels een begrip geworden in het tri- en duathlon wereldje. We willen dit begrip in de toekomst nog sterker maken en de activiteiten nog verder uitbouwen.

Alles op de site is en blijft gratis voor de atleten. Maar tot vandaag worden alle kosten gedragen door mezelf. Om verder te kunnen groeien, is er financiële steun nodig van mensen die geloven in de tri- en duathlonsport en die 3athlon.be willen steunen in zijn activiteiten.

Vandaar dit initiatief enerzijds om de onkosten van de site en fotoreportages te betalen en anderzijds om de ‘To Walk Again’ foundation te steunen.

Ik wil alvast de atleten bedanken die voor mij zijn komen poseren en jullie  voor het bijdragen van jouw steentje.

Jim De Sitter en Ines Van Hoeij

 
Dankwoordje Marc Herremans
 

Op 28 januari 2002 eindigde voor mij de weg naar de absolute wereldtop in de triathlon. Een valpartij op het eiland Lanzarote besliste in mijn plaats voor een heel ander leven, meer bepaald een leven in rolstoel. Ondanks de verlamming van borst tot teen zette ik mijn weg naar de absolute wereldtop in de triathlon voort, op mijn manier en in mijn categorie.

Buiten het terugvechten voor mijn sport, starte ik, tesamen met mijn trainer de ‘To Walk Again foundation’ op. Deze foundation richt zich op 2 essentiële en belangrijke zaken om tot To Walk Again te komen. Ten eerste heeft ‘To walk Again’ in samenwerking met Sporta een heus aangepast sportcentrum uitgebouwd waar mensen in rolstoel via sport en revalidatie kunnen werken aan hun gezondheid. Onder deskundige begeleiding worden er sportkampen, themadagen, sportstages, integratie- dagen, enz…georganiseerd. Niets is voor ‘To Walk Again’ onmogelijk. Op de tweede plaats richten wij ons op de steun voor medisch onderzoek naar ruggemergletsels, een broodnodig onderzoek om het onmogelijke, mogelijk te maken.

Om deze 2 doelen te realiseren en vol te houden is er zeer veel geld nodig. Daarom zijn wij van het ‘To Walk Again’ team blij dat via deze kalender onze foundation wordt gesteund.


Marc Herremans

Met dank aan :  

thanksto