Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Winterduathlon Geel-Bel
Nieuws

Winterduathlon Geel-Bel

geel-bel-reeks2-190
De wereldtop duathlon stond vandaag aan de start van de winterduathlon te Geel-Bel . Na een bliksemstart gingen de pro's Rob Woestenborghs, Bart Aernouts en de broers Vansteelant er vandoor van de rest. Op de fiets sloeg Rob Woestenborghs direct een kloof. Alleen Benny Vansteelant kon op enkele meters van Woestenborghs blijven hangen. Bart Aernouts moest een gaatje laten. Even wennen om terug op de MTB te kruipen, zei Aernouts achteraf. Joerie Vansteelant moest de wedstrijd tijdens de fietsproef staken.
Rob en Benny kwamen bijna gelijktijdig de wisselzone binnen. Voor Benny ging de wissel net iets minder vlot. Hij moest enkele seconden prijs geven, die hij niet meer kon dichtlopen. De overwinning ging dus naar een ijzersterke Rob Woesteborgs, op  de hielen gevolgd door Benny Vansteelant. Bart Aernouts werd 3e.
 
De foto's staan in het foto-album