Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Uitslag 1° Tijdrit Triathlon en Duathlon van Oostende

Door K.V.C. De Zeemeeuw in samenwerking met het Stedelijk Zwembad van Oostende en de sportdienst olv Daniël Bossier werd op zaterdag 24 maart 2007 een Triathlon (Tijdrittriathlon) en Duathlon georganiseerd, waaraan zowel dames als heren konden deelnemen, die op 24 maart de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt. De wedstrijd was tevens de 2° manche in de KW Jeugdcup 2007. De weersomstandigheden waar echt winters; kou, wind, regen, vooral de duatleten die gestart waren om 9u30 kregen het extra hard te verduren. Bij de triathlon om 11u45 waren de omstandigheden iets milder.
De duathlon met een 60tal atleten werd gewonnen door Jurgen Dereere na een spannende wedstrijd met Kris Coddens en Koen Maris, pas bij het beslissende lopen kwam het tot een afscheiding. De Tijdrittriathlon met 85 starters werd gewonnen door Youri Gokel voor Mario Appermans en Koen Veramme.
Meer info op www.oostende.be/zwembad Volgend jaar zal de wedstrijd wellicht gefietst worden op het strand met MTB fietsen.
 
 
Foto's op www.duatlon.tk