Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

GP duathlon Château Renault (Fr)

Gisteren stond de duatlon van Château Renault (FRA) op het programma. Het was de eerste van de 5 Grand prix. De afstanden waren 5/30/5 op een heuvelachtig parcours.

Tijdens het eerste lopen ontstond er een grote kopgroep met Dereere, Barruncho (POR), de Franse Derobert, Galinier, Vincent, Valenti en ikzelf.

Na enkele kilometers op de fiets konden ook Benny Vansteelant en Benjamin Grenetier aansluiten. Er werd, zoals gewoonlijk, teveel naar elkaar gekeken waardoor er nog meer volk uit de achtergrond terugkwam. Zo snelden we met ruim 20 atleten naar de wisselzone.

Tijdens de 2de run was het Jurgen Dereere die het initiatief nam en duidelijk de sterkste was. In de laatste kilometer kon ik afstand nemen van Damien Derobert (FRA) en finishte op een 10tal seconden als 2de. Vierde werd Benny Vansteelant voor de Portugees Lino Barruncho.

Ciao
Rob

Uitslag : pdf Grand Prix Château Renault