Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dubbelslag voor LTTL in Kapelle-op-den-Bos
Nieuws

Dubbelslag voor LTTL in Kapelle-op-den-Bos

Leuvenaar Stijn Goris heeft de eerste vernieuwde editie van de 1/4 triathlon in Kapelle-op-den-Bos gewonnen. Goris kwam samen met  Marc Geerts, Sepe Meyer,  Peter Denteneer en Joris Buyl uit het water. Locale favoriet Bruno "Bruce" Clerbout volgde op een 40 seconden van de leiders. Op de fiets gingen Goris, Geerts en Denteneer er hun 3-tjes vandoor en konden een voorsprong van ongeveer 1 minuut opbouwen op een sterk teruggekomen Lander Dircken. Bruce had met een lekke band af te rekenen en viel sterk terug. Bij de wissel ging Marc Geerts er als eerste van door, maar moest al snel zijn meerdere erkenning in zijn team makker. Stijn Goris liep na 1u50'15" over de eindmeet. Marc Geerts werd 2e in 1u50"51", Lander Dircken 3e in 1u53'17".

Bij de dames beloofde het een spannende strijd te worden tussen Jolien Lewyllie en Carolien Geerts. Beide beloften waren aan hun allereerste 1/4 triathlon toe. Zoals verwacht, zwom Jolien de snelste zwemtijd. Lewyllie zwom een gat van 1 minuut op Carolien Geerts, Lieve Paulus-Cappaert, Frone Wouters en Deborah Van Gossum. De sterk fietsende Geerts wist al snel naar en over Lewyllie te fietsen. Even later kwam Jolien Lewyllie zwaar ten val en moest met de ziekenwagen afgevoerd worden. Geerts reed alleen de wisselzone binnen en zette haar eerste 1/4 direct om in een zege. Lieve Paulus-Cappaert finishte als 2e, de Leuvense Frone Wouters werd knap 3e

Klik hier voor de uitslag