Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Kjell Verleysen 4e in ETU-cup Turkije

Het was bloedheet ongeveer 35 graden en een vreselijke wind die het meer veranderde in een kolkende zee. Kjell zat na het zwemmen in de 2de groep in achtervolging op een goed samenwerkend 5tal. De groep groep was zeer groot en de samenwerking was er niet. Door de sterke wind konden de koplopers 2'40"  voorsprong nemen.
Tijdens het lopen zat Kjell direct in het goede ritme en ondanks de hitte ging het zeer snel. Als snel liep hij alleen in de  achtervolging en elke ronde werd de achterstand kleiner zodat hij uiteindelijk strandde op een luttele 15 sec van de 2e plaats.

Jammer om net naast het podium te grijpen, maar de vorm is er en dat belooft voor de world cup van volgende week.
Verleysen neemt hierdoor een hoop punten mee huiswaarts en dat zijn doel van de race!
Mission complete.

1. Liptak Tamas (Hun)
2. Gacond sebastien (sui)
3. Brochard Didier (suý)
4. Kjell Verleysen