Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rutger Beke stelt zijn boek “ik niet” voor
Nieuws

Rutger Beke stelt zijn boek “ik niet” voor

rutger_beke

Rutger Beke liep in 2003 in Hawaii als grote onbekende, voor de amerikanen althans, als 2e over de finish. De roem van Rutger viel een jaar na zijn debuut in Hawaii als een kaartenhuisje in elkaar. Rutger was na een doping test in Knokke positief bevonden op het gebruik van EPO. Beke bleef bij hoog en bij laag beweren dat hij onschuldig was. Wetenschappers konden uiteindelijk bewijzen dat de EPO test niet 100% sluitend is en dat Rutger vals positief kon testen na een zware inspanning. Rutger werd vrijgesproken, maar de maanden dat hij als doping zondaar werd bestempeld, waren een hel in zijn leven. Zijn verhaal werd neergeschreven in het boek "Ik niet". Het boek werd vanavond aan de pers voorgesteld.