Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dirk Van Gossum en Inge Vancauwenbergh winnen Sterke Peer triathlon
Nieuws

Dirk Van Gossum en Inge Vancauwenbergh winnen Sterke Peer triathlon

peer_ind_202 Dirk Van Gossum, de vaste trainingspartner van Marc Herremans, heeft in Wuustwezel de Sterke Peer triathlon op zijn naam gezet. Van Gossum, inmiddels 45, draaide jaren lang mee aan de Belgische en internationale triathlon top, maar stopte enkele jaren geleden officieel met triathlon. Toch bewijst hij hier nogmaals over welke capaciteiten hij beschikt door alle jonge gasten het nakijken te geven. Van Gossum pakte de leiding van bij het zwemmen. Hij fietste  in zijn eentje voor een achtervolgend groepje met o.a. Wim De Doncker en Ben De Wolf. Maar Dirk hield stand. Na een slechte 2e wissel kwam Wim De Doncker heel dicht bij Van Gossum, maar er stond geen maat op Dirk. Bij de dames ging Inge Vancauwenberghe met de eer lopen.
De foto's staan in het foto-album